Architecture& Business este numele celei de-a doua ediții The Challenge Academy. Considerăm că un set de cunoștințe antreprenoriale le pot fi extrem de folositoare designerilor, cu atât mai mult în contextul pandemiei.

Viitorul profesiilor creative se bazează pe colaborare. Un bun arhitect trebuie să fie totodată un bun strateg – să încerce să conecteze permanent ceea ce știe, pentru a genera noi structuri de afaceri și cooperare. The Challenge Academy oferă un toolbox pentru a dezvolta competențe pe care orice student orientat spre viitor ar trebui să le aibă. Concursul de design și arhitectură rămâne la baza proceselor noastre educaționale, dar mutăm teoria în prim-plan pentru următoarele luni! Am mutat cursurile complet în online – seara, după programul facultății, de două ori pe săptămână. Serile de duminică sunt rezervate pentru conferințe susținute de profesioniști din domeniul arhitecturii, dar și din alte domenii.

Insistăm să conectăm facultățile de design și arhitectură din România într-un sistem relaxat care, pe lângă cursuri, oferă posibilitatea unor sesiuni de networking.

Vă invităm să vă înregistrați prin formularul de mai jos!

Înscrierile sunt deschise până pe 25 octombrie.

*Taxa programului de cursuri de 3 luni este de 800 de ron care pot fi plătiți în două rate. Detaliile plății le veți primi pe mail, după înregistrare.

* Taxa programului de cursuri de 3 luni este de 800 de ron care pot fi platiti in doua rate. Detaliile platii le veti primi pe mail, dupa inregistrare.